Ligjeratë: Zhvillimet juridike rreth shpërlarjes së parave dhe konfiskimeve

Shoqata e Avokatëve Shqiptaro-Britanik ka kënaqesinë të organizojë ligjeratë në Ambasadën e Shqipërisë më 7 dhjetor 2017, nga ora 18:30 Fokusi i temës do të jetë në zhvillimet e fundit juridike në veprën penale të shpërlarjes se parave dhe konfiskimeve.

Tema është e përshtatshme për avokatë dhe studentë që punojnë ose që janë të interesuar në këtë fushë të drejtësisë.