Promovim i librit “Gra të Shqipërisë: Midis migracionit, traditës e modernitetit”

Të enjten 23 Nëntor 2017, do të prezantohet në Romë, libri “Gra të Shqipërisë: Midis migracionit, traditës e modernitetit”, përgatitur nga Rando Devolo dhe Claudio Paravati-t. Do të jetë rasti për të bashkëbiseduar për tema të rëndësishme dhe aktuale.

Programin e gjeni më poshtë. 
Hyrja është e lirë. Gjatë takimit do të shpërndahet falas Dossier Statistico Immigrazione 2017.