Mbrëmje festive me rastin e 9 vjetorit të pavarësisë së Kosovës

Shoqata kulturore Iliria – Kulturno društvo Iliria – SLO në Slloveni organizon mbrëmje të madhe festive me rastin e 9 (nëntë) vjetorit të Pavarsësisë së Kosovës.

Të ftuar special në këtë ngjarje kemi: Beqir Telakun, Albina Jahjaga, Dino Murtezani, Amin Telaku, Leonora Buçinca dhe Sevdije Frangu.

Vendi: Hotel Aquapark Zusterna Istraska Cesta 67

Çmimi: 20 EUR për të rriturit, 10 EUR për fëmijët.

JU MIRËPRESIM! EJANI TË FESTOJMË SË BASHKU