Mbrëmje festive në Neuchatel për festën e Pavarësisë

Bashkësia Shqiptare në kantonin e Neuchâtelit, me rastin e 105 vjetorit të shpalljes së Pavarësisë së Shqipërisë, organizon një mbrëmje festive.Mbrëmja do të organizohet të dielën më 3 dhjetor. Në këtë mbrëmje do të ketë një program të pasur kulturor-artistik. Të ftuari e kesaj mbrëmje jan ,Orkestra e Skënder Kelmendit, shkolla e vallëzimit « MËRGIMI » në Neuchâtel, si dhe nxënësit e mësimit plotësues shkolla shqipe nga Kantoni i Neuchâtelit si dhe ushqime tradicionale Shqiptare

Ora 17:00

Adresa: Salle Espace Perrier Marin

Rue Charles-Perrier 4