Tubim festiv për nderë të ditës së Flamurit

Shoqata  Shqiptare Ilira Saskatchewan Canada organizonë mbrëmje festive  për nderë të 105 vjetorit të shpalljes së pavarësisë së shqiprisë me 3 Dhejtor në ora 18:00 në  Riddel Center University of Regina .Shoqata  Shqiptare Ilira ku ftonë të gjithe bashkëatdhetaret që të vinë dhe festojnë sëbashku 28 nëntorinë,më një programë kulturorë-artistikë.