Nxënësit e shkollë shqipe “Iliria” në turneun e karatës

Nxenesite e skolles “Iliria” Tongeren edhe nje here na ben krenar duke e fituar vendin e trete ne turneun e karates, te mbajtur ne Belgjike.

Fituesit:LEART ADEMI dhe BLERONA  POTOKU .