Open House – Jeni të mirëpritur!

Shkolla e Gjuhës Shqipe dhe e Trashëgimisë ‘Besa’ me 10 qershor  po hap dyert e saj për prindërit dhe fëmijët,prej orës 10:00 deri 14:00 ,keni mundesi të mësoni më shumë rreth programev shkollore mbrenda një viti  që shkolla për gjuhë shqipe dhe trashigimi organizon.

Për çdo informacion këtu e keni linkun e facebook-ut : https://www.facebook.com/events/916981185125748/