Panairi për Diasporën!

Mbështetur nga Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike, më 24, 25, 26 dhe 27 korrik 2018 në Prishtinë mbahet panairi me punime artizanale, veshje kombëtare dhe ushqime tradicionale.

Mbështetur nga Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike, më 24, 25, 26 dhe 27 korrik 2018 në Prishtinë mbahet panairi me punime artizanale, veshje kombëtare dhe ushqime tradicionale.

Ky panair organizohet në kuadër të manifestimit tashmë tradicional “Ditët e diasporës”.

Ftojmë shoqata të ndryshme që merren me punimin e veshjeve kombëtare e punime artizanale  që të bëhen pjesë e këtij panairi.

Vendi: Sheshi “Zahir Pajaziti”, Prishtinë;

Koha: 24, 25, 26  dhe 27 korrik 2018.

Të interesuarit ta konfirmojnë  pjesëmarrjen në këta numra telefoni: 

Tel : 038/200-17-016;  038/200 17-017,  si dhe në adresat elektronike: [email protected][email protected].

Ju mirëpresim!