Pasqyra ShqiptareTV organizon mbrëmje për Krishtlindje

Pasqyra Shqiptare TV më datë 25 dhjetor 2016 do të organizojë mbrëmje festive për Krishtlindje duke filluar nga ora 19:00.

Mysafirë special në këtë mbrëmje do të jenë Elizabeta Marku, Përparim Mefaja dhe Erlind Emiri.

Rezervimi i biletave i obliguar.

Për me shumë informata këtu e keni linkun e Facbook-ut: https://web.facebook.com/PasqyraShqiptare/photos/a.230581286842.137218.226566206842/10154346889076843/?type=3&theater