Pozita e gruas shqiptare në shoqëri – Dikur dhe sot

Me rastin e 7 dhe 8 Marsit, Ditës së mësuesit dhe Ditës së grave, BSHPI organizon tryezë të rrumbullakët me temën: “Pozita e femrës shqiptare në shoqëri – dikur dhe sot.” Tryeza do të mbahet më 11.03.2017 duke filluar nga ora 15:00, në lokalin e Bashkësisë Shqiptare në Pulle.
Mysafirë:
Ermina Lekaj Perlaskaj – deputete në parlamentin kroat
Adriana Kelmendi Sherifi – nënkryetarja e parë e aktivistëve socialdemokrat në Parlamentin Europian nga Linz Austria
Shpresa Kamberaj Patterer – menaxhere dhe kryetare e Unionit të femrës shqiptare në diaspore – Villach

Nga ora 18:00 fillon mbrëmja shoqërore për gratë shqiptare nga Istra dhe mysafiret tona!