Mbrëmje folklorike

SHOQATA ILIRIA TONGEREN VZW ILIRIA organizon ,brëmje folklorike me këngëtar nga Kosova me Shahirat e Vushtrisë.

Kësaj radhe për kënaqësinë e gjithë a tyre që kanë dëshirë të dëgjojnë muzikën e bukur burimore folklorike special nga Kosova, konkretisht nga shahiri i mirnjohurHasan Kqiqi me grupin e tij muzikor shahirat: Ajet Avdiu, Agron Lulaj, Kamer Hajdari dhe Istref Nikqaj.

Mbrëmja fillon të shtunën më 11 mars 2017 nga ora 20:00 në lokalin e shoqatës tonë. Ju mirëpresim