Premiera e filmit „KODI I NDERIT„

Më 20 Prill 2019 duke filluar nga ora 18:00 në teatrin e qytetit në Gjilan shfaqet premiera e filmit Kodi i Nderit me Regji dhe Skenar të Valton Jakupit.

Hyrja për këtë ngjarje është falas.