Projekti “Mentoris” sesion informues

Shoqata e Inxhinierëve vazhdon aktivitetet për të realizuar projektin nacional « MENTORIS » mbështetur nga strukturat shtetrore të Konfederatës dhe njëherit nga kantonet e Vaud dhe të Bernit me pjesëmarrje të qyteteve si Bienne dhe Lozanë.

Për këtë AES ju fton në takim të radhës , ketë të shtunë , më 17 qeshor 2017në ora 9:30 deri 15:30 në Hotel Mercure Plazza (www.mercure.com), Neumarkstrasse 40, 2502 Bienne.

Jeni të mirëseardhur në ketë takim që përfundon me një aperitikë.

Detajet: http://organizatatshqiptare.org/vazhdon-rrugen-projekti-mentoris/ 

AGJENDA

M. Rexhep Gashi, président de l’AES-www.a-e-s.ch

• Mme Tamara-Elizabeta Iskra, déléguée à l’intégration-cheffe du service spécialisé

de l’intégration de la ville de Bienne-www.biel-bienne.ch

• Mme Isabelle Rosset, assistante social du service spécialisé pour l’insertion

professionnelle de la ville de Bienne-www.biel-bienne.ch

• M. Benoit Chetelat, formateur et responsable en industrie pour la suisse romande

• M. Zenun Shala, entrepreneur-www.schauffage.ch

• M. Visar Ramqaj, webmaster de l’AES-www.a-e-s.ch

Modérateur: M. Ali Sylejmani, médiateur culturel, collaborateur spécialisé SIP de la ville de Bienne