Shoqata Shqiptare Amerikane Ana e Malit,feston dy vjetorin e themelimit.

Shoqata shqiptare Amerikane Ana e Malit,me 7 maj,ju ftohn t’ju bashkohni në lojen e golfit në Burning Tree Country Club, Greenwich CT   për dy vjetorin e shoqates,të gjitha mjete monitare do shkojnë në fondin e shqoatës shqiptare Amerikane Ana e Malit
Ana e Malit ju ftohn që të merrni edhe miqtë dhe famijaret e jua,ku do  të jetë një përvojë e mrekullueshme, pa marrë parasysh ekspertizën. Premtoj një ditë plot argëtim me shumë qeshë të gjitha për një kauzë të madhe

Pritja e koktelit gjithashtu mund të gjendet nga ora 17:00 deri në 19:00 në vetëm 150 dollarë.

Të gjitha pjesëmarrjet duhet të konfirmohen dhe të paguhen paraprakisht. Email [email protected] për detaje.