Promovimi i librit ”Një histori shkodrane”

Shoqata kulturore ”ILIRIA” në Koper të Sllovenisë organizon ngjarjen për promovimin e librit ”Një histori shkodrane” nga historianit dhe albanologut triestin PAOLO MUNER.

Moderatore e ngjarjes do të jetë: Leonora Buçinca.

Ora: 15:00