Shoqata – Associazione “Madre Teresa” Modena, Organizon Piknik

Shoqata shqiptare në Itali “Madre Teresa” me datë 25,04,2018 organizon një ditë të bukur në natyrë,ku ju ofronë antarve dhe pjesëmarrsvë që të njihen akoma me mirë më njeri tjetrin dhe të argetohemi .Mjafton vetm pak vullnet i mirë, një kuverte, sanduiçe e fruta në shporte, pije freskuese, një lendine, një ditë e bukur me diell, muzik dhe lojra te ndryshme

Për me shumë informacione rrethë piknikut këtu e ken linkun e Facebooku-ut:  https://www.facebook.com/ShoqataMadreTeresa/