Shpërblimet ACE në Gala mbrëmjen për vitin 2017

Më 6 maj 2017 në orën 18:00  mbahet Gala mbrëmja e shpërblimeve ACE 2017 ne qendër  Chateau Le Jardin.

Kodi i veshjës më të zeza . Kjo mbrëmje do të  përcillet me shpërblime, performanca live, ankand i heshtur, vallëzim ,darkë dhe bar i hapur.

Çmimi i biletave deri më datçn 9 prill 2017 do të jetë $95 pas datës 9 prill 2017 do jetë $120.

Për student dhe nxënësit e shkollave të meme $ 70.