Shpresa Program prezanton projektin “Bletët e punëtore”

Kush janë Bletë punëtore? Ne jemi një grup madhështor i kamijonëve të  shpresës,por neve na pëlqejnë që gjërat rrethë neshë të jenë më krijuse,më komike,të sjellin më shumë ngjyra se  zakonisht.Nëse ju pëlqen të aktroni,këndoni,kërceni,performoni dhe të përfshiheni në aktivitete kreative atëher bashkohuni gumëzhimin tonë për mesë skenës.

Audicionet e performancës së Bletëve Punëtore, me 12 maj 2018; adresa: Mansfield House, 30 Avenons Road, Plaistow, London, E13 8HT

Shpresa Program prezanton projektin “Bletët e punëtore” ku do të zhvillohen muzikale, shfaqje, drama dhe të gjitha llojet e aktiviteteve kreative për fëmijët nga mosha 8 deri në 13 vjeç.