Superkupa Kosovë – Diasporë

Organizuar nga Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike, në bashkëpunim me Federatën e Futbollit të Kosovës dhe Federatën e Futbollist Shqiptar në Gjermani, më 25 tetor 2018, në Prishtinë, në stadiumin “Fadil Vokrri” zhvillohet ndeshja futbollistike ndërmjet klubit të futbollit “Bardhosh Gërvalla” nga Ludwisburg, fitues i Kupës së Diasporës për Gjermani,  dhe FC Prishtina, Kosovë, fitues i Kupës së Kosovës .

Kjo ndeshje zhvillohet për Superkupën Kosovë – Diasporë.

Vendi: Stadiumi “Fadil Vokrri”, Prishtinë

Data: 25 tetor 2018

Koha: 13:00.