Orari i konsultimeve publike të Projektligjit për Diasporën [Zvicër]

Ministria e Diasporës dhe Investimeve Strategjike i njofton bashkatdhetarët se kanë filluar konsultimet publike për Projektligjin e Diasporës. Pjesë e këtyre konsultimeve do të jenë edhe deputetët e Kuvendit të Kosovës, përkatësisht anëtarët e Komisionit për Punë të Jashtme, Diasporë dhe Investime Strategjike.

Më poshtë ju njoftojmë për orarin e takimeve në Zvicër:

Data: 12.10.2018 (dita e parë)

Koha: 17:00.

Vendi: Konsullata e Përgjithshme e Kosovës në Gjenevë (Rue de Lausanne 63, 1202 Geneve, kati i 3-të)

Data: 13.10.2018  (dita e dytë)

Koha: 14:00

Vendi: Ambasada e Kosovës në Bernë (Zahringerstrasse 25, 3012 Bern)

Data: 14.10.2018 (dita e tretë)

Koha: 14:00

Vendi: Konsullata e Kosovës në Cyrih (Eugen-Huberstr, 19a)