URACult Literae

URACult ju prezanton vepra te autoreve te rinj me origjine shqipetare,
te cilet jetojne dhe veprojne ne Gjermani.

Autoret do te lexojne nga veprat e tyre ne gjuhen gjermane.

Jeni te mireseardhur!
Per info me te hollesishme ju lusim te na kontaktoni ne [email protected]

Perzemersisht

URACult e.V.

URACult Literae

Read with URACult e.V.