Mimoza Sejdiu është emëruar referente në Ministrinë e Punëve të Brendshme të Gjermanisë

Mimoza Sejdiu, politologe me Master në Public Policy nga Hertie School of Governance është emëruar në fund të vitit 2019 si referente në Ministrinë e Punëve të Brendshme të Republikës Federale të Gjermanisë për çështje digjitale dhe teknologji informative. Ajo poashtu është një antare e çmuar e organizatës shqiptare OASA e.V e cila është një shoqatë e studentëve dhe të diplomuarve shqiptarë me seli në Berlin. Ne dëshirojmë t‘i urojme Mimozës gjithë të mirat në punën e sajë dhe suksese në karrierën e sajë në vijim

[DE] – Mimoza Sejdiu, Politologin mit einem Master in Public Policy an der Hertie School of Governance und verehrtes…

Posted by Organisation Albanischer Studenten und Alumni e.V. – OASA on Thursday, July 9, 2020