Në Lozanë, mbrëmje mbresëlënëse në mbështetje të institutit ISEAL

Me qëllim të përkrahjes së Institutit shqiptaro-zviceran ISEAL-it, në Bussigny afër Lozane, në Hotel de Ville de Bussigny, më 1 Nëntor 2018 u organizua një darkë përkrahjeje, në shoqërim të ansambleve të këtushme artistike “Iliria “ dhe “Teuta”.

Teksti dhe foto nga Rexhep Rifati 

Ky shkrim është publikuar fillimisht në Prointegra.ch