Projektligji për Diasporën – Diskutim publik

Ministria e Diasporës dhe Investimeve ka hapur diskutimin publik për Projektligjin e Diasporës.  Të gjithë pjesëtarët nga komuniteti i diasporës dhe shoqëria mund t’i dërgojnë komentet e tyre deri më 30 tetor 2017.

Projektligji për Diasporën është prezantuar në Vjenë, Düsseldorf, Koln, Frankfurt dhe Stuttgart në kuadër të ngjarjeve DiasporaFlet, pjesë e nismës Dialogu i Strukturuar për të Drejtat e Diasporës nga Germin.

Projektligjin mund ta gjeni në këtë vegëz: http://konsultimet.rks-gov.net/viewConsult.php?ConsultationID=40216.