DiasporaFlet n’Stuttgart

 

Pas takimeve në Düsseldorf, Köln, dhe Frankfurt, Germin është takuar edhe me pjesëtarët e diapsorës shqiptare ne Stuttgart. Gjatë këtij takimi është biseduar për të drejtat social dhe politike të diasporës, dhe është zhvilluar një diskutim i hapur për t’u njohur dhe diskutuar rreth mundësive për bashkëpunim.
Germin i falënderon të gjithë shqiptarët në qytetin e Stuttgartit për kohën dhe kontributin e japur në takimin për dialogun e strukturuar për të drejtat e diasporës, prezentimin e Projektligjit të Diasporës nga Ministria e Diasporës dhe prenzentimin Returning Experts Albania & Kosovo nga CIM/GIZ. Një falenderim i vecantë për mikpritjen nga Konsullata e Kosovës në Stuttgart dhe Muhamet Idrizin, si organizator lokal.