Beta

Mërgata Voton

Nga cili shtet pritet të kemi më së shumti votues të diasporës? Të gjithë mërgimtarët e Kosovës, të cilët jetojnë…

...

DiasporaFlet n’Washington D.C.

Germin dëshiron të falënderojë përzemërsisht të gjithë pjesëmarrësit dhe kontribuuesit në ngjarjen DiasporaFlet n’Washington D.C. Falënderim i veçantë ambasadores së…

...