Beta

Diaspora Flet n’Detroit

DiasporaFlet n’Detroit, pas një takimi shumë frymëzues me komunitetin shqiptaro-amerikan. Falënderim shumë i veçantë vëllezërve Etrit Demaj, Edi Demaj dhe…

...

Diaspora flet n’New York

Germin dëshiron të falënderojë përzemërsisht të gjithë ata që na u bashkuan në ngjarjen DiasporaFlet n’New York. Jemi shumë të…

...