Takim B2B me bizneset anëtare – Nëntor 2018

Rrjeti i Bizneseve të Diasporës Shqiptare në Norvegji mban takimin e parë B2B me bizneset anëtare.

Qëllimi me këtë lloj takimi është që bizneset të njihem me njeri tjetrin dhe të hapin rrugë për bashkëpunim.

Të gjitha bizneset pjesëmarrëse prezantuan veten dhe punën e tyre e gjithashtu jepen sugjerime se si dhe çka ne si organizatë duhet te fokusohemi për në të ardhmen. Një gjë qe e beri këtë takim dhe me të veçantë ishte diversiteti si ne moshe ashtu dhe në profesione i pjesëmarrëseve.

Për të përcjellur punën e Rrjetit të Bizneseve të Diasporës Shqiptare në Norvegji, na përcjellni edhe në faqën tonë: www.nabn.no