1 vit pas Konferencës “Diaspora Flet”

Sot, shënojmë një vjetorin e Konferencës “Diaspora Flet”, e cila për herë të parë mblodhi në Kosovë 250 pjesëmarrës nga 24 shtete të Botës, e organizuar prej 17-20 maj 2018. Kjo Konferencë shërbeu si një hapësirë në të cilën anëtarët e diasporës patën mundësinë të lidhen dhe të angazhohen drejtpërdrejtë me institucionet publike në vendin amë.

Germin ka bërë një përmbledhje të aktiviteteve dhe punës pas premtimeve dhe kërkesave të dalura nga pjesëmarrësit e Konferencës. Një vit pas, ne si organizatë jemi të lumtur dhe përherë falënderues për përkrahjen e vazhdueshme të partnerëve dhe pjesëtarëve nga Diaspora të cilët besuan në misionin e kësaj konference.

Loading…