Vota e Diasporës

GERMIN organizon disktutimin virtual me anëtarët e diasporës me temën VOTA E DIASPORËS. Qëllimi i takimit është të diskutojmë rreth metodave për votim dhe procedurave të aplikimit për votuesit nga jashtë.

Sa janë të informuar pjesëtarët e diasporës rreth procedurave të votimit jashtë vendit. Si duhet të bëhet regjistrimi për të votuar nga jashtë?

Tema: Vota e Diasporës
Koha: New York 12:00| Londër 17:00| Prishtinë 18:00| Stamboll 19:00.