Speciale Dedikuar Diasporës

Germin në partneritet me Revisten Flatra sjellin pranë zërin e diasporës rreth angazhimit të saj në proceset politikëbërse, si dhe storiet e suksesit të shqipëtrave që veprojnë jashtë vendit.Për të mësuar më shumë rreth rolit të diasporës në proceset politikëbërëse,  angazhimin e saj nëpër vendet e ndryshme, gjeni detajet në numrin e radhës të revistës Flatra, korrik 2017.