Beta

DiasporaFlet n’Washington D.C.

Germin dëshiron të falënderojë përzemërsisht të gjithë pjesëmarrësit dhe kontribuuesit në ngjarjen DiasporaFlet n’Washington D.C. Falënderim i veçantë ambasadores së…

...

DiasporaFlet n’Oslo

Germin dëshiron të falënderojë përzemërsisht të gjithë pjesëmarrësit dhe kontribuuesit në takimet tona në Norvegji. Ne, kemi mbledhur shumë të…

...