Beta

Ku janë Germinalët?

Shkruan: Shpetim Shujaku (Germin)   Në javën e dytë të Marsit ne sapo kishim dalë nga një javë shumë e…

...

Rrëfime verore nga pushimet

Shkruan: Migjen Kajtazi Nuk mundem të quajë vizitë të Prishtinës po që se nuk eci këmbë në një pjesë të…

...

Krenare për djalin tim!

Shkruan: Moza Boletini New York, Maj 2019 Shumë televizione amerikane dhe media shqiptare kanë paraqitur aktin fisnik të shqiptaro-amerikanit Armando…

...